Tandarts in Kortrijk

056/ 52.18.00

Patiënteninformatie

Betaalwijze

De betaling gebeurt telkens na afloop van de behandeling, bij voorkeur d.m.v. bancontact. Er kan niet meer per overschrijving betaald worden. Bij prothetische behandelingen wordt bij de start van de behandeling een voorschot gevraagd.

Niet geconventioneerd

Kordent werkt niet geconventioneerd, dit wil zeggen dat onze tarieven iets hoger liggen dan de ziekenfondstarieven. We werken met hoogwaardige producten en materialen, in een moderne infrastructuur met assistentie. Zo kunnen we up-to-date tandheelkunde blijven garanderen, waarbij veel belang gehecht wordt aan hygiëne en steriliteit.

Spoedgevallen en hevige tandpijn

Een patiënt die regelmatig op controle komt in de praktijk, wordt door ons zo snel mogelijk geholpen. Wanneer u ’s morgens voor 11 uur opbelt met hevige tandpijn, doen wij ons uiterste best om u de dag zelf nog te helpen. We voorzien hiervoor vaste tijdstippen in de agenda van de praktijk. (Belt u later op de dag, dan kunnen we dit niet garanderen)

Annulatie afspraak

Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u vriendelijk om ons 24 uur op voorhand te verwittigen. Zo kan deze tijd benut worden voor dringende behandelingen of voor patiënten die op de wachtlijst staan. Een gemiste afspraak zonder te verwittigen, wordt aangerekend.